Krämig kardemummadessert

7
2
Krämig kardemummadessert

Recept på krämig kardemummadessert perfekt till efterrätt. Du gör den av sötmandel, ägg, honung, matlagningsyoghurt, kardemumma och grädde. Fantastiskt gott att bjuda på!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Krämig kardemummadessert

Ingredienser

6 portioner
1 dl sötmandel
2 äggulor
1/2 dl honung
1 1/2 dl matlagningsyoghurt
1 tsk nystött kardemumma
2 1/2 dl vispgrädde

Gör så här

Tips

En både len och knaprig Mellanösterninspirerad efterrätt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Solveig

2020-02-24

En efterrätt som har blivit en favorit. Jättegod!

Anna

2008-09-01

Gott, gott, gott, gott, gott! Sött, syrligt, krämigt. Som sann kardemummafantast är jag såld.