Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
En alldeles underbar enkel men så god röra gör du av ägg, lök, färsk dill och kaviar. Rör ihop och servera på riktigt knaprigt och gott knäckebröd. Toppa med fint skurna sillbitar.
Ingredienser
8 bufféportioner
4 ägg
1 liten rödlök
1 kruka dill
1/2 dl kaviar
svartpeppar
1 förp 5-minuterssill hela filéer (à 420 g)
knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi756 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt1.9 g
Kolhydrater16 g
Protein8 g
Kommentarer
Jag håller med tidigare kommentarer, det borde väl vara nåt krämigt som gräddfil, youghurt eller crème fraîche i också. Bara vanlig kaviar är inte så där krämig. Men det är väl bara att blanda i själv, grädddfil eller så efter tycke och smak. Hursomhelt ser det jättegott ut! 😋 /Agneta
Agneta
2023-12-26Supergott. Vi blandade i 1,5 msk turkisk yoghurt. Liknar då bilden. 😊 //Björn & Anne.
Björn
2021-11-10Varför finns det alltid ändringar för laktos och glutenfri men ALDRIG för sockerfritt för diabetiker?
Marie-louise
2021-06-20Hej Marie-Louise! Tack för din kommentar. I dagsläget skriver vi våra för alla-texter avseende gluten, laktos, mjölkprotein och ägg men vi tar med oss din synpunkt för framtida utveckling av våra recept. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-06-21