Denna gravlaxpasta är en god och lättlagad rätt där laxen blandas med lök, grönkål, krispiga mandelspån och krämig crème fraiche. Avnjuts tillsammans med en perfekt kokt pasta.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta. Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4 av 5.
2323 personer har röstat
4 st
Kommentarer
Super gott. Tog svartkål istället för grönkål, då jag tycker den är mildare/godare
Hanna
2021-01-13
Supergott! Serverade med citron och svartpeppar att ta extra vid serveringen, sååå gott!
Kristina
2021-01-12
En vardagsfavorit som vi gjort olika varianter av. Tycker det blir godare med kallrökt lax istället för gravad. Grönkålen kan bytas ut spenat, men då får vattnet uteslutas.
Kommentarer
Super gott. Tog svartkål istället för grönkål, då jag tycker den är mildare/godare
Hanna
2021-01-13Supergott! Serverade med citron och svartpeppar att ta extra vid serveringen, sååå gott!
Kristina
2021-01-12En vardagsfavorit som vi gjort olika varianter av. Tycker det blir godare med kallrökt lax istället för gravad. Grönkålen kan bytas ut spenat, men då får vattnet uteslutas.
Emmy
2020-10-25