Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Krämig äggröra

En snabblagad krämig röra av vispat ägg, grädde, salt och peppar. Du steker äggröran under omrörning på låg temperatur. Toppa med finskuren gräslök och servera gärna till apelsin- och currymorötter med nötter.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Vispa ägg, grädde, salt och peppar i en skål.
  2. Smält smör på låg värme. Häll i äggröran och stek långsamt under omrörning.
  3. Strö över finskuren gräslök. Servera gärna tillsammans med Apelsin- och currymorötter med nötter.

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg och mjölk.

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk smör
  • 4 msk finskuren gräslök
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 784 kJ / 187 kCal
Läs mer om näringsvärden