Kräftpanna med kantareller

Du får en härlig känsla av sommar när du serverar den här spektakulära kräftpannan. Kantareller och färskpotatis sveps in i grädde med smak av kummin och får sällskap av lyxiga kräftstjärtar och hackad dill.

Ingredienser
4 portioner
500 g färsk- eller delikatesspotatis
300 g kantareller
200 g små färska lökar eller steklökar
2 msk smör
1 krm krossad hel kummin
salt
nymalen vitpeppar
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
2 1/2 dl mellangrädde
2 burkar kräftstjärtar i lag (à 360 g)
1/2 dl hackad dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stSupergott. Jag använde champinjoner i stället för kantareller också väldigt gott.
Tove
Det här är en favorit. Låter som en ganska mysko kombo när man läser ingredienslistan men det är jättgott!
Cecilia
Fantastiskt gott och oförskämt enkelt!
Jacob