Dopp i kopp på italienska

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Dopp i kopp på italienska

Värmande och delikat liten förrätt - dopp i kopp på italienska. Snabblagad, aptitretande färskpotatis doppas i en mustig blandning av varm olivolja, vitlök, aromatisk parmesan och kryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Dopp i kopp på italienska

Ingredienser

4 portioner
500 g färskpotatis
1 dl olivolja
1 dl finhackad basilika
1 vitlöksklyfta
2 msk vinäger
1 dl fint riven parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad färskpotatis med örtolja och parmesan
Betyg 4.7 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmaklädd bananschalottenlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ricotta- & shiitake-entré
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad greenshellmussla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makaronisallad
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga