Dopp i kopp på italienska

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dopp i kopp på italienska

Värmande och delikat liten förrätt - dopp i kopp på italienska. Snabblagad, aptitretande färskpotatis doppas i en mustig blandning av varm olivolja, vitlök, aromatisk parmesan och kryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Dopp i kopp på italienska

Ingredienser

4 portioner
500 g färskpotatis
1 dl olivolja
1 dl finhackad basilika
1 vitlöksklyfta
2 msk vinäger
1 dl fint riven parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissallad med parmesan & sardellvinägrett
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmaklädd bananschalottenlök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad färskpotatis med örtolja och parmesan
Betyg 4.7 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ricotta- & shiitake-entré
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostgratinerad greenshellmussla
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Makaronisallad
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad