Köttfärspaj med feta

Lantlig och trivsam varmrätt. Köttfärspajen får medelhavssmaker av smulad feta och salta oliver. Servera köttfärs- och rotfruktspajen tillsammans med en vacker sallad.

Gör så här
00:15:00
00:05:00
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Måste vara fel i receptet, 600gr köttfärs till en pajdeg, tog typ 325 g o blev mkt. Iaf. El så menas att ta en sockerkaksform med höga kanter?
Kerstin
2025-08-05Hej Kerstin och ni andra som kommenterat mängderna i receptet. Vi har nu letat rätt på receptet med rätt mängder. Tack till Anne- Louise som tipsade om att det fanns på den numera gamla förpackningen på pajdeg. Så nu är receptet uppdaterat. Hoppas ni gillar pajen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
2025-08-07Så fruktansvärt god,gör den ofta o sambon älskar den...!
Lena
2025-04-09Snabbt o Gott med färdig pajdeg. Man kan hoppa över rotfrukterna om man har bråttom o ta lite fler urkärnade kalamataoliver. Man behöver inte följa recepten slaviskt utan ta det man har hemma. Jag brukar ha på en aning riven ost överst o lite extra örter, t.ex. basilka/oregano. Det blir jättegott!
Carina
2024-04-21