Köttfärspaj

Köttfärspaj är ett lantligt och trivsamt middagsalternativ, som passar både stora och små magar. Grädda degen i ugn och laga till den matiga fyllningen, med bland annat nötfärs, lök, tomat, majskorn och kryddmix fajitas. Fördela röran i pajformen, strö över osten och grädda mitt i ugnen 10-15 minuter. Servera den imponerande pajen med gräddfil och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2014

Gör så här
00:10:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2597 KJ / 620 kCal
Fett32.7 g
Kolhydrater43.7 g
Protein37.2 g
Kommentarer
8 stEnkelt och gott. 🙂 Möjligen minska något på majsen och ha i paprika, röd lök eller nåt istället.
Peter
Lagat detta så många gånger att jag tappat räkningen 😅 Dotterns favoriträtt
Marie-louise
Kan man laga pajen dagen innan och ta fram till kalas nästa dag?
Helen
Hej Helen! Det går fint att laga pajen en dag i förväg. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket