Jättepiroger som är en favorit för både stora och små! Färsen steks i olja där tacokrydda, vatten och tomatsås rörs i och det får koka upp. Därefter får färsen svalna och morötter vänds i. Fördela fyllningen på degen och forma till piroger och grädda i ugnen. Servera med sallad, majs och gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på pizzakitet.
Rätten innehåller gluten men är fri från ägg.
Gör laktosfri: använd mjölk och gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Linnea
3/25/2020Kan man frysa dessa?
Redaktionen ICAse
4/1/2020Hej Linnea! Ursäkta sent svar. Pirogen är godast som nygräddad men det går bra att frysa in den. Hälsningar Elina
Ann-theres
4/2/2015Jätte gott Tips blandade i en creme fraiche i köttfärsen
Jonathan
3/30/2015Snabbt, lättlagat och gott! Tog lite överbliven tacosås vid sidan också, perfekt komplement.