Köttfärslimpa med risonisallad och fetaostkräm

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Köttfärslimpa med risonisallad och fetaostkräm

Köttfärslimpa är en mumsig klassiker. Tillsammans med denna risonisallad får du ett modernt inslag av pasta i risformat med varma grönsaker. Till servering bjuds en fetaostkräm som tillför en härlig sälta till köttfärslimpan och salladen.

Köttfärslimpa med risonisallad och fetaostkräm

Ingredienser

4 portioner
1 köttfärslimpa (à ca 800 g)
3 dl risoni
1 rödlök
2 msk olivolja
1/2 msk socker
2 msk balsamvinäger
125 g miniplommontomater
1 påse rucola (à 70 g)
1/2 tsk salt
1 krm salt och svartpeppar

Fetaostkräm

150 g fetaost
1 dl crème fraiche
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

00:40:00
00:02:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Otroligt god fetaostkräm!

    Björn

Testa liknande recept

  • Fläskkarré i ajvarsås
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Zucchinipiccata med tomatsallad
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat med fromage frais och gräslök
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccolipestopasta
    Betyg 3 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamprisoni med tomatsallad
    Betyg 1.9 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatsoppa med risoni och salami
    Betyg 3.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad