Köttfärsjärpar på mosbädd

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Köttfärsjärpar på mosbädd

Fluffigt potatismos med ärtor och kvarg läggs på tallriken som en vacker bädd och pryds med kryddiga köttfärsjärpar och haricots verts. Smarrigt och ypperligt gott!

Köttfärsjärpar på mosbädd

Ingredienser

4 portioner
8 potatisar eller pulvermos (8 potatisar motsvarar 4 port pulvermos)
1 litet paket frysta ärtor
1/2 burk kvarg (à 250 g)

Järpar

600 g nötfärs
1 liten gul lök
2 msk dijonsenap
2 1/2 tsk salt
2 tsk svartpeppar
1 dl vatten
smör (till stekning)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ćevapčići – järpar på köttfärs
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Järpar med fetayoghurt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar med citronmarinerad aubergine
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lammkebab
Betyg 4.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Järpar med gräddig löksås
Betyg 4.4 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelfyllda köttfärsjärpar med morotsmos
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga