Köttfärsfyllda squash

Enkelt recept på köttfärsfyllda squash. Du blandar ingredienser som köttfärs, ägg, vitlök och rosmarin och fyller upp i urgröpt squash. Servera härligt fyllda squash med fräsch tomatsallad och bröd.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stGjort denna rätt flera gånger men på vegetarisk formbar färs. Blir fastare fyllning, använde även timjan istället för rosmarin.
Ann-kristin
Brukar inte vara grätten, men detta var oätligt. Ska detta någon gång testas igen så blir det på stekt färs, utan inkrom och med andra kryddor.
Jessica
Varför ägg?? Gör helt vanlig köttfärssås toppar med ost. Färsen ska alltid stekas godast så
Jenny
Ej tydligt. Ska inte färsen eller röran stekas först?
Eje
Tack Eje för din fråga. Färsen behöver inte stekas den blir tillagad i ugnen. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Framgår inte riktigt vad man ska göra med inkråmet?
Ylva
Hej Ylva! Ursäkta sent svar. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har förtydligat gör så här texten. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jag använde lammfärs, det kan jag rekommendera! Det blev jätte gott med rödlöksbröd och sallad till! Vi serverade det som födelsedagsmiddag i familjen, vilket blev mycket uppskattat
Ellbjörg
lägg lite philadelphiaost på toppen, under den vanliga osten, gör det extra smarrigt
Maria