Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Spetskålens mjuka och fina kålsmak lyfts fram fint när du steker den tillsammans med rödlök, sirap och lite rosépeppar. Ta sedan genvägen med färdiga köttbullar som snabbt steks och köttbullepannan är på kort tid klar att ätas.

Köttbullepanna med spetskål och rosépeppar

Ingredienser

4 portioner
600 g köttbullar (gärna med nötbringa & sidfläsk)
2 msk smör
400 g spetskål
2 rödlökar
1/2 msk sirap
2 msk vatten
1 tsk rosépepparkorn
salt
peppar
1/2 kruka gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Spetskål i ugn med misogrädde
    Betyg 4.4 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad spetskål
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spetskålssallad med apelsin
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad