Korvkaka med lök- och äppelkompott

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Korvkaka med lök- och äppelkompott

Utmanande och spännande recept som kommer att imponera på dina middagsgäster. Korvkaka med lök- och äppelkompott är en kaka av lever, korngryn, ägg och russin. Till korvkakan serveras en fräsch kompott av rödlök, äpplen och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Korvkaka med lök- och äppelkompott

Ingredienser

4 portioner
2 bakpotatisar
olivolja
salt
peppar

Korvkaka

2 dl korngryn
4 dl vatten
5 dl mjölk
2 gula lökar
1 msk smör
ca 250 g ungnötslever
1 dl russin
2 ägg
1 msk ljus sirap
1 1/2 tsk salt
1 - 2 krm vitpeppar
2 tsk mejram

Lök- och äppelkompott

1 - 2 rödlökar
2 äpplen
1/2 msk ättiksprit (12%)
1 msk socker
2 - 4 msk vatten
2 msk finhackad persilja

Gör så här

00:30:00
00:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk korvkaka
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grynkorv
Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rå äppelsallad med ärtskott och röd mangold
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostgratinerad falukorv med morots- och äppelråkost
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korngryn med fläsk
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Barley water
Betyg 2.9 av 5.114 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad