Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Korvgulasch med pasta

Korvgulasch med pasta är en härlig gryta för hela familjen. Det går bra med både wienerkorv och varmkorv i grytan som också innehåller lök, vitlök, champinjoner, grön paprika och tomatpuré. En korvgryta som lyfter med spiralpasta och inlagd gurka.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och grovhacka löken. Skölj champinjoner och skär i skivor. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Fräs lök, svamp och paprika i olja några minuter.
  2. Skär wiener- eller varmkorvar i cm-stora bitar. Låt dessa fräsa med några minuter. Krydda med paprikapulver, salt, peppar, tomatpuré och vitlök. Tillsätt vatten. Låt småkoka ca 5 minuter.
  3. Koka spiralpasta och servera till samt inlagd gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 200 g champinjoner
  • 1 grön paprika
  • 2 msk olja
  • 5 wienerkorvar eller varmkorvar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 dl vatten
  • 280 g spiralpasta
  • inlagd gurka
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer