Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Cottage cheesefylld paprika

Cottage cheesefylld paprika är en god vegetarisk rätt som du serverar med rostad baguette till. Fyll paprikor med champinjoner, lök, cottage cheese, chili, vitlök, ädelost och garnera med persilja. Snabbt, gott och enkelt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, dela och kärna ur paprikorna. Ansa och hacka eller skiva svampen. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  2. Blanda cottage cheese och ädelost. Rör i svamp, lök och chili och smaksätt med salt och paprikapulver. Fyll paprikahalvorna med salladen och garnera med en persiljekvist. Servera med en bit rostad baguette.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 stora gröna paprikor
  • 150 g champinjoner (eller annan svamp)
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3/4 röd chilipeppar
  • 2 dl cottage cheese
  • 50 g ädelost
  • 1 krm salt
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • persilja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?