Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Korv tricolor

Korv tricolor är ett lättlagat och gott sätt att laga falukorv på. Korven får sällskap av både röd, grön och gul paprika och squash. En smakrik korvrätt som passar utmärkt till pasta serverat med en klick gräddfil och persilja på toppen.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skölj och skiva squashen. Fördela det gröna i en gryta. Tillsätt vatten och smula ner grönsaksbuljongstärningen. Krydda med grönpeppar. Koka upp.
  2. Dra skinnet av falukorv. Skär den i skivor. Lägg korven ovanpå grönsakerna. Låt småkoka ca 10 minuter.
  3. Servera med hackad persilja och gräddfil att klicka över. Pasta och ev bröd till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 squash
  • 2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 tsk grönpeppar
  • 400 g falukorv
  • hackad persilja
  • gräddfil
  • 4 port pasta
Lägg till i inköpslistan