Korv- och bönsallad
Matig och nyttig sallad med underbar dressing. Olika sorters bönor blandas ihop med selleristjälkar och wienerkorvar. Över den kulörta bönsalladen ringlar du dressingen med inslag av senap och vitlök.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998
Ingredienser
4 portioner
1 paket gröna bönor (à ca 200 g)
1 burk röda bönor (à 400 g)
2 strimlade selleristjälkar
1 burk vita bönor (à 400 g)
4 wienerkorvar
bröd till servering
Dressing
4 msk vinäger
6 msk olja
1 msk fransk senap
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk krossade senapskorn
salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
God sallad tyckte flera i familjen men jag tror det har stor betydelse vilka bönor man använder många smakar inte lika bra som andra. Vi har börjat äta mycket mer bönor så man har fått prova sig fram. Receptet är väl värt att pröva på!
Maud
2008-05-15