Korv- och bönsallad

4
1
Korv- och bönsallad

Matig och nyttig sallad med underbar dressing. Olika sorters bönor blandas ihop med selleristjälkar och wienerkorvar. Över den kulörta bönsalladen ringlar du dressingen med inslag av senap och vitlök.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Korv- och bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1 paket gröna bönor (à ca 200 g)
1 burk röda bönor (à 400 g)
2 strimlade selleristjälkar
1 burk vita bönor (à 400 g)
4 wienerkorvar
bröd till servering

Dressing

4 msk vinäger
6 msk olja
1 msk fransk senap
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk krossade senapskorn
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Maud

2008-05-15

God sallad tyckte flera i familjen men jag tror det har stor betydelse vilka bönor man använder många smakar inte lika bra som andra. Vi har börjat äta mycket mer bönor så man har fått prova sig fram. Receptet är väl värt att pröva på!