Korv- och bönsallad

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Korv- och bönsallad

Matig och nyttig sallad med underbar dressing. Olika sorters bönor blandas ihop med selleristjälkar och wienerkorvar. Över den kulörta bönsalladen ringlar du dressingen med inslag av senap och vitlök.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Korv- och bönsallad

Ingredienser

4 portioner
1   paket gröna bönor (à ca 200 g)
1   burk röda bönor (à 400 g)
2   strimlade selleristjälkar
1   burk vita bönor (à 400 g)
4   wienerkorvar
bröd till servering

Dressing

4 msk  vinäger
6 msk  olja
1 msk  fransk senap
1   pressad vitlöksklyfta
1 tsk  krossade senapskorn
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

God sallad tyckte flera i familjen men jag tror det har stor betydelse vilka bönor man använder många smakar inte lika bra som andra. Vi har börjat äta mycket mer bönor så man har fått prova sig fram. Receptet är väl värt att pröva på!

Maud

2008-05-15

Testa liknande recept

Grön minestrone med svartkål och vita bönor
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmkorv i bröd med "det hele"
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wienerkorv med mos och syrad lök
Betyg 3.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med kidneybönor, selleri och fetaost
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med vita bönor
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga