Korv i bröd med rotsellerisallad

8
1
Korv i bröd med rotsellerisallad

Korv med bröd är ingen dum middag. Speciellt inte om den toppas med en krämig och matig rotsellerisallad med senap. Strössla över lite rostad lök för extra smak.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Korv i bröd med rotsellerisallad

Ingredienser

4 portioner
200 g grovriven rotselleri
1 msk färskpressad citronjuice
1 dl hackad persilja
2 msk grovkornig senap
2 msk majonnäs
1/2 tsk peppar
1/2 tsk salt
4 färska kabanossenkorvar
4 korvbröd
rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och glutenfri rostadlök.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsberäkningen är inkl. rostadlök.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Emelie

2021-03-07

Rotsellerisalladen var lätt att laga och tillförde med sin lite skarpa smak ytterligare en dimension som vi vuxna uppskattade.

Näringsvärde per portion

Energi 2260 KJ / 540 kCal
Fett 42 g
Salt 4.5 g
Kolhydrater 19 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden