Korv i bröd med rotsellerisallad
Korv med bröd är ingen dum middag. Speciellt inte om den toppas med en krämig och matig rotsellerisallad med senap. Strössla över lite rostad lök för extra smak.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Ingredienser
4 portioner
200 g grovriven rotselleri
1 msk färskpressad citronjuice
1 dl hackad persilja
2 msk grovkornig senap
2 msk majonnäs
1/2 tsk peppar
1/2 tsk salt
4 färska kabanossenkorvar
4 korvbröd
rostad lök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2260 KJ / 540 kCal
Fett42 g
Salt4.5 g
Kolhydrater19 g
Protein22 g
Kommentar
Rotsellerisalladen var lätt att laga och tillförde med sin lite skarpa smak ytterligare en dimension som vi vuxna uppskattade.
Emelie
2021-03-07