Grillad korv i tunnbröd med rostat rotsellerimos

2
0
Grillad korv i tunnbröd med rostat rotsellerimos

Mat som kan ätas med en hand är praktiskt och enkelt. Gör ett gott mos på rotselleri. Gurkan får dra i ättikslag för få den rätta syrligheten och blandas sedan med smetana. Grilla eller stek korven och servera rotsellerimoset med pressgurkan och korven i ett tunnbröd.

Skriv ut
Grillad korv i tunnbröd med rostat rotsellerimos

Ingredienser

4 portioner

Pressgurka

1
gurka
3 krm
salt
3 msk
ättika (12%)
1 dl
vatten
2 msk
strösocker
1 dl
smetana
-
salt
-
svartpeppar

Rotsellerimos

800 g
rotselleri
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
75 g
smör
3 msk
vatten
1 msk
hackad rosmarin
1 dl
rostad lök
4
korvar (gärna Öregrundare)
4
tunnbröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smetana och smör.

Under 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer