Korngrynsrisotto

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Korngrynsrisotto

En variant på risotto är denna som du gör på korngryn. Tillsammans med grönsaker, bönor och majs blir risotton en hel måltid som du avrundar med en underbar smak av parmesanost.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Korngrynsrisotto

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1 msk  olivolja
2 dl  korngryn
ca 2 - 2 1/2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
2   morötter
1   purjolök
1   burk kidneybönor (à 400 g)
1   liten burk majskorn (à ca 200 g)
1   pkt djupfrysta ärtor (à 250 g)
1 dl  riven parmesan eller annan lagrad ost

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kornotto (grundrecept)
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lax med ärtpuré
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Böncurry med raita
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto på dinkel med sparris
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med kidneybönor, selleri och fetaost
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga