Koreanska pannkakor

19
6
Koreanska pannkakor

Pajeon, koreanska pannkakor med salladslök, är enkla att göra och goda som tillbehör till maten tillsammans med den sötsyrliga dippsåsen som görs av bland annat soja, risvinäger och chili.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Koreanska pannkakor

Ingredienser

2 stora pannkakor

Dippsås

4 msk
japansk soja
2 msk
risvinäger
2 tsk
strösocker
1/2
tunt skivad schalottenlök
1
tunt skivad röd peppar (chili)
2 tsk
rostade sesamfrön

Pannkaka

2 dl
vetemjöl
1/2 dl
majsstärkelse
3 dl
vatten
1 msk
misopasta
2 krm
salt
3
ägg
10
salladslök
4 msk
neutral olja

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Karin

2021-05-21

God och enkel att göra, hade det som tillbehör.

Christina

2021-03-05

Inte gott. Svampigt och menlöst. Smakar mest soja.

Taru

2021-01-06

Jättegott och uppskattades av hela familjen. Vilket är rätt ovanligt hos oss. 🙂

Testa liknande recept