Koreanska pannkakor

25
7
Koreanska pannkakor

Pajeon, koreanska pannkakor med salladslök, är enkla att göra och goda som tillbehör till maten tillsammans med den sötsyrliga dippsåsen som görs av bland annat soja, risvinäger och chili.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Koreanska pannkakor

Ingredienser

2 stora pannkakor

Dippsås

4 msk japansk soja
2 msk risvinäger
2 tsk strösocker
1/2 tunt skivad schalottenlök
1 tunt skivad röd peppar (chili)
2 tsk rostade sesamfrön

Pannkaka

2 dl vetemjöl
1/2 dl majsstärkelse
3 dl vatten
1 msk misopasta
2 krm salt
3 ägg
10 salladslök
4 msk neutral olja

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

25

Kommentarer

Vendela

2021-11-10

Rolig och god rätt även om den är ganska mäktig.

Karin

2021-05-21

God och enkel att göra, hade det som tillbehör.

Christina

2021-03-05

Inte gott. Svampigt och menlöst. Smakar mest soja.