Kolja med svamp och grönkål

Betyg 4.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kolja med svamp och grönkål

Kolja med svamp och grönkål är en superenkel fiskrätt som är färdig i ett kick! Fiskfiléerna tillagas på fyra minuter i en god sås gjord på matlagningsvin, grädde, champinjoner, lök och hackad grönkål. Servera med nykokt färskpotatis.

Kolja med svamp och grönkål

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinade, fina filéer av kolja (à 500 g)
salt
300 g skogschampinjoner
2 msk rapsolja
2 msk smör till stekning
1/2 finhackad gul lök
200 g fryst, hackad grönkål (tinad)
1 1/2 dl matlagningsvin
2 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
nymald vitpeppar

Till servering

nykokt färskpotatis
rivet skal av 1/2 citron

Gör så här

00:02:00
00:02:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad kolja på en bädd av tomat
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng med morötter
    Betyg 3.1 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kolja med remouladsås
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad