Kolja med rotfrukter och pepparrotscrème

Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kolja med rotfrukter och pepparrotscrème

De läckra rotfrukterna potatis, morot, palsternacka och purjolök kokas mjuka i smakrik fiskbuljong. Koljafilén och rotfrukterna serveras med en intensiv och stingig pepparrotscrème. En kombination som du kommer att älska.

Kolja med rotfrukter och pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
600 g koljafilé (fryst eller färsk)
5 - 6 potatisar
2 - 2 1/2 morötter
1 palsternacka
1 purjolök
6 dl fiskbuljong (vatten, fiskbuljongtärning eller fiskfond)
1 tsk salt
1 krm peppar

Pepparrotscrème

2 dl lätt crème fraiche
1 - 1 1/2 msk riven pepparrot
2 msk hackad gräslök

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag var så skeptisk till detta recept - men det var riktigt gott! Barnen tyckte också det var gott. Så det var inte sista gången vi gjorde denna rätt!

    Katarina

Testa liknande recept

  • Pepparrotsfisk i ugn
    Betyg 3.2 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskfilé i kapprock
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad