Recept på utsökt kolapaj med syrliga bär som passar perfekt till efterrätt eller till fikat. Du gör en pajdeg som du fyller med en härlig kolakräm av bland annat grädde, sirap, smör och ingefära. Toppa pajen med syrliga vinbär!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Innehåller inte ägg. Gluten och mjölk ingår.
Ändra till mjölkfritt: byt ut smöret mot mjölkfritt margarin och vispgrädden mot mjölkfritt alternativ från Oatly eller Beneviva.
Gör glutenfritt: baka en glutenfri pajbotten efter eget recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod paj! Rekommenderar att servera vispad grädde till.
Maria
2004-11-01Suvernt god paj - god kontrast det söta med det syrliga men tycker att 1 tsk ingefära är för mkt, halvera o sikta gärna ner ingefäran i såsen.
Lena
2004-02-24