Kokta svartrötter med persiljepesto

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Kokta svartrötter med persiljepesto

Kokta svartrötter med persiljepesto passar förträffligt bra som aptitretare! Rotfrukten kokas i saltat vatten medan du rör ihop peston som får smak av mandel, Västerbottensost och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Kokta svartrötter med persiljepesto

Ingredienser

4 portioner
12 - 14 svartrötter
50 g sötmandel eller pinjenötskärnor
2 vitlöksklyftor
1 stor knippa persilja gärna slätbladig, annars vanlig
1 1/2 dl olivolja
150 g Västerbottensost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad lax med medelhavsgrönsaker i dill
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade betor med Västerbottensost
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Avokadosallad med råhyvlad sparris och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga