Kokta svartrötter med persiljepesto

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokta svartrötter med persiljepesto

Kokta svartrötter med persiljepesto passar förträffligt bra som aptitretare! Rotfrukten kokas i saltat vatten medan du rör ihop peston som får smak av mandel, Västerbottensost och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Kokta svartrötter med persiljepesto

Ingredienser

4 portioner
12 - 14 svartrötter
50 g sötmandel eller pinjenötskärnor
2 vitlöksklyftor
1 stor knippa persilja gärna slätbladig, annars vanlig
1 1/2 dl olivolja
150 g Västerbottensost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lax med medelhavsgrönsaker i dill
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smashed potatis med Västerbottensost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Avokadosallad med råhyvlad sparris och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad