Kokta dumplings med fläskkött och gräslök

Betyg 3.2 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokta dumplings med fläskkött och gräslök

Smaskiga kinesiska dumplings som är lika roliga som lätta att laga till. Med en torr sherry, fläskfärs gräslök och salladslök blir dessa kokta dumplings en perfekt rätt vid många tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Kokta dumplings med fläskkött och gräslök

Ingredienser

4 portioner
48 dumplingsrundlar av vetemjöl (se recept dumlingsdeg)
100 g gräslök (100 g motsvarar ca 4 dl finstrimlad)
300 g salladslök
1 msk salt
250 g fläskfärs
1 msk färskriven ingefära
1/2 dl torr sherry
1 ägg
1 msk matolja

Dippa i

japansk soja
sambal oelek

Gör så här

00:30:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ångkokta dumplings
    Betyg 2.8 av 5.291 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Soup dumplings Xiaolongbao
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Wontons
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Wonton med räkor och chiliolja
    Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Bläckfisk med salladslök
    Betyg 2.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad