Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Kokt torsk på smakrik bädd av mussel- och chilistuffing, en god middag med smak av hav. Stuffingen, eller blandningen av bland annat musslor och chili med mixat bröd och ägg, får en rund smak av Västerbottensost och serveras under torsken.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Kokt torsk med mussel- och chilistuffing

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
1 stjälk selleri
1 msk finhackad röd chilifrukt
1 msk olivolja
150 g formbröd (150 g motsvarar ca 6 skivor)
100 g Västerbottensost
1 kruka persilja
1 burk musslor (à 225 g)
salt
peppar
50 g smör
3 ägg
600 g torskfilé (eller sej eller hoki)

Gör så här

00:03:00
00:25:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Punkt 2: Kör brödet i matberedare till smulor. Fråga: Vad för bröd och hur mycket? - det står ej i receptet.

    Maria

Testa liknande recept

  • Gazpacho med brödkrutonger
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aioligratinerade musslor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ravioli med grönsakssås
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Clam and cod chowder
    Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad