Kokt torsk med blåmusslor och persiljevitlöksbuljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kokt torsk med blåmusslor och persiljevitlöksbuljong

Kokt torsk med blåmusslor och persiljevitlöksbuljong är ett härligt skaldjursrecept. Lägg musslorna runt om torskfilén och garnera med tomathacket. Servera med aioli och bröd.

Kokt torsk med blåmusslor och persiljevitlöksbuljong

Ingredienser

4 portioner
4   tomater
1   schalottenlök
1   lagerblad
1 tsk  torkad timjan
1 msk  olja
1 kg  blåmusslor
1 1/2 dl  vitt vin
1 1/2 dl  vatten
75 g  smör eller margarin
1/2 dl  hackad persilja
2   vitlöksklyftor
5 dl  vatten
1 1/2 tsk  salt
400 g  torskfilé, sej eller hoki

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torskchowder
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Moule marinière (Musslor i vitt vin)
Betyg 4 av 5.
161 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Musselpanna med thaismak
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskrygg med velouté, musslor och krossade ärtor
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lättrimmad torsk med blåmusslor och champagnesås
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torsk med musselsås
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga