Kokt rimmad kyckling

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kokt rimmad kyckling

Kokt rimmad kyckling går att servera både varm och kall och tar några dagar att förbereda innan servering. Rimma kyckling i upp till två dagar och koka den sedan med purjolök, morot, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja. Gott till mycket.

Kokt rimmad kyckling

Ingredienser

4 portioner
1 kyckling (à ca 1,2 kg)
2 msk salt

Koklag

vatten
1 bit purjolök (det gröna)
1 morot
2 tsk vitpepparkorn
1 lagerblad
1 tsk timjan
1 1/2 kvistar persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rimmade spjäll med chiliglaze
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad örtkycklingfilé
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimlag med citron
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lättrimmad torsk med blåmusslor och champagnesås
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm kycklingsallad med ruccola
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga