Varm kycklingsallad med ruccola

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Varm kycklingsallad med ruccola

Denna fulländade, varma kycklingsallad är både smarrig och mättande. Fördela bara krispig ruccola-, frissé- och rosésallad på tallrikar och strö över den marinerade, stekta levern. Servera med den himmelska såsen samt rostad baguette.

Varm kycklingsallad med ruccola

Ingredienser

4 portioner
225 g kycklinglever
2 dl vitt vin
5 vitpepparkorn
1 vitlöksklyfta
1 lagerblad
1 kruka rucolasallad (à ca 125 g)
några rosésalladsblad
några frisésallad
salt
peppar
1 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
4 msk vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1180 KJ / 280 kCal
Fett13 g

Testa liknande recept

Fetaost och fänkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad paprika med kapris och sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga