Varm kycklingsallad med ruccola

2
0
Varm kycklingsallad med ruccola

Denna fulländade, varma kycklingsallad är både smarrig och mättande. Fördela bara krispig ruccola-, frissé- och rosésallad på tallrikar och strö över den marinerade, stekta levern. Servera med den himmelska såsen samt rostad baguette.

Varm kycklingsallad med ruccola

Ingredienser

4 portioner
225 g kycklinglever
2 dl vitt vin
5 vitpepparkorn
1 vitlöksklyfta
1 lagerblad
1 kruka rucolasallad (à ca 125 g)
några rosésalladsblad
några frisésallad
salt och peppar
1 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
4 msk vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1180 KJ / 280 kCal
Fett 13 g
Läs mer om näringsvärden