Kokt rimmad kyckling

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokt rimmad kyckling

Kokt rimmad kyckling går att servera både varm och kall och tar några dagar att förbereda innan servering. Rimma kyckling i upp till två dagar och koka den sedan med purjolök, morot, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja. Gott till mycket.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 kyckling (à ca 1,2 kg)
2 msk salt

Koklag

vatten
1 bit purjolök (det gröna)
1 morot
2 tsk vitpepparkorn
1 lagerblad
1 tsk timjan
1 1/2 kvistar persilja

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Rimmade spjäll med chiliglaze
    Betyg 4.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rimmad örtkycklingfilé
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm kycklingsallad med ruccola
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rimlag med citron
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad