Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Snabblagat och matigt recept på kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja. Du gör det av bland annat blomkålshuvuden, fullkornsbröd, ägg och persilja. Servera den nyttiga och smakrika rätten med kokt potatis.

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Ingredienser

4 portioner
2 små blomkålshuvuden
1/2 - 4/5 dl vatten
1 tsk salt
2 paket salt rulle (à 80 g)
2 skivor fullkornsbröd
3 kokta ägg
1 knippe bladpersilja
2 msk smör

Till servering

kokt potatis

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur tillagas saltrullen?

    Ing-mari

Testa liknande recept

  • Blomkål polonaise
    Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sommarprimörsallad i teriyaki
    Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sesammarinerade grönsaker
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spett med ljummen mangosallad
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad