Kokostoppar med saffran och apelsin
Kokostoppar med julig touch! Här har vi lyxat till de redan goda, kända kokostopparna med apelsin och saffran. Enkla att baka, oemotståndliga och dessutom glutenfria.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2022
Ingredienser
20 st
50 g smör eller margarin
1 förp saffran (à 1/2 g)
finrivet skal av 1/2 apelsin (skal av 1/2 apelsin motsvarar 1 msk skal)
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
200 g riven kokos
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi506 KJ / 121 kCal
Fett9 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
Jättedåligt recept, alldeles för lös smet. Jag fick sätta till mycket mer kokos.
Margaretha
2024-12-02Hur förvarar man dessa på bästa sätt? Kyl eller frys?
Tove
2024-11-21Hej Tove! Det är bäst att förvara dom i frysen! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-11-21Fick ut 24 stycken jättevackra toppar . Tror jag ska doppa botten i mörk chokladens .Bakade dem precis nu , sååå nöjd . Nema problema med receptet
Eva
2023-11-27