Kokostoppar med saffran och choklad
Kokostoppar är enkelt att lyckas med och omöjligt att ogilla. Med saffran i smeten och en gnutta apelsin får de en julig touch och vacker guldgul färg. Pricken över i:et? De är härligt doppade i mörk choklad. Och som om inte det vore nog är dessa godingar också glutenfria.
Ingredienser
ca 20 st
50 g smör eller margarin
1/2 g saffran
rivet skal av 1/2 apelsin
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
200 g riven kokos
150 g mörk choklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Man borde kunna använda sötströ:)
Julia
2017-12-04Hej Julia! Prova gärna och återkom! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-12-05Så goda! Använde ljust muscavadosocker istället för vanligt vitt strösocker så de fick en härlig karamellsmak. De här kommer jag att göra fler gånger.
Susanne
2017-02-10Det är väl ok men måste det vara socker i allt? Det finns ju andra sötningsmedel!
Gudrun
2016-12-18