Kokostoppar är enkelt att lyckas med och omöjligt att ogilla. Med saffran i smeten och en gnutta apelsin får de en julig touch och vacker guldgul färg. Pricken över i:et? De är härligt doppade i mörk choklad. Och som om inte det vore nog är dessa godingar också glutenfria.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad .
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Julia
2017-12-04Man borde kunna använda sötströ:)
Redaktionen ICAse
2017-12-05Hej Julia! Prova gärna och återkom! Hälsningar Michelle
Susanne
2017-02-10Så goda! Använde ljust muscavadosocker istället för vanligt vitt strösocker så de fick en härlig karamellsmak. De här kommer jag att göra fler gånger.
Gudrun
2016-12-18Det är väl ok men måste det vara socker i allt? Det finns ju andra sötningsmedel!