Kokostoppar med saffran och apelsin

Kokostoppar med julig touch! Här har vi lyxat till de redan goda, kända kokostopparna med apelsin och saffran. Enkla att baka, oemotståndliga och dessutom glutenfria.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2022

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi506 KJ / 121 kCal
Fett9 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
17 stVerkligen jättegoda! Apelsinen lyfter saffranssmaken. Hade kunnat var något mindre söta.
Linda
Fantastiskt goda! Kan med fördel göras lite mindre (så det blir 28 st). Formas som kulor men med liten topp så man får den där välgräddade toppen.
Annika
Kan man blanda hälften med havregryn?
Suzanne
Jättedåligt recept, alldeles för lös smet. Jag fick sätta till mycket mer kokos.
Margaretha
Hur förvarar man dessa på bästa sätt? Kyl eller frys?
Tove
Hej Tove! Det är bäst att förvara dom i frysen! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Fick ut 24 stycken jättevackra toppar . Tror jag ska doppa botten i mörk chokladens .Bakade dem precis nu , sååå nöjd . Nema problema med receptet
Eva
Supergoda ! Härlig julsmak , lite annorlunda! Gillar jag
Eva
Skulle nog vara bra att låta smöret svalna ordentligt (i kylskåp). Mina toppar flöt ut en del!
Carin
Går topparna att frysa?
Karin
Varför kan inte recept få vara som dom en gång varit??
Ingela
Hej Ingela! Såna recept finns ju alltid. Men ibland kul att ut att testa nytt. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket