Kokos- och risplättar

Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kokos- och risplättar

Naturligt gluten- och mjölkfria plättar som du gör på rismjöl och kokosmjölk. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kokos- och risplättar

Ingredienser

30 st
2 1/2 dl rismjöl
3 krm salt
3 ägg
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
lönnsirap (alt. agavesirap)
granatäppelkärnor

Gör så här

00:15:00
Näringsberäkningen visar näringsinnehåll per plätt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Älskar dessa plättar!! De påminner mig mkt i smaken av något jag åt i thailand som var helt magiskt :) Perfekt att de är både mjöl (vetemjöl) och mjölkfria! Såå goda!!

    Anna

Näringsvärde per st

Energi-1 KJ / 70 kCal
Fett5 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Silverlök och granatäpple
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Granatäpple- och myntaswirl
    Betyg 2.4 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad