Koklag

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Koklag

Ett recept på en enkel och god koklag. Du kokar upp köttet i en lag beståendes av morötter, gul lök. purjolök, vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och salt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Koklag

Ingredienser

1 sats
2 morötter
2 gula lökar
1 purjolök
4 vitlöksklyftor
2 lagerblad
1 tsk vitpepparkorn
2 tsk salt /liter vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kokt högrev till olika rätter
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimmad honungslackerad fläsklägg
Betyg 3 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda ägg
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Att koka oxbringa
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk kyckling i currysås
Betyg 4.2 av 5.227 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oxsvansragu
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad