Koklag

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Koklag

Ett recept på en enkel och god koklag. Du kokar upp köttet i en lag beståendes av morötter, gul lök. purjolök, vitlök, lagerblad, vitpepparkorn och salt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Koklag

Ingredienser

1 sats
2   morötter
2   gula lökar
1   purjolök
4   vitlöksklyftor
2   lagerblad
1 tsk  vitpepparkorn
2 tsk salt /liter vatten

Gör så här

Tips

För att koka sitt grillkött behöver man en rejäl gryta. Köttet ska ligga trångt men det ska få plats ordentligt med vatten. Hur mycket vatten som får plats beror på om kastrullen är vid eller smal. Beräkna saltmängd efter vattenmängd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kokt högrev till olika rätter
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxsvansragu
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagda ägg
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk kyckling i currysås
Betyg 4.2 av 5.
215 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lammfrikassé med kapris och russin
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga