Ett fantastiskt recept på lyxig oxsvansragu. Du gör ragun av bland annat morot, rotselleri, purjolök, vitlök, oxsvans, vinäger och sherry. Aptitligt och mättande.
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2022-10-15En kulinarisk höjdpunkt i höstmörkret! Utsökt!!! Man behöver inte vara så exakt på ingredienserna. Man kan med fördel utöka med mer vitlök, vitpeppar- och kryddpeppar och vara generös purjolök och morötter. Fungerar utmärkt som fine-dining med pressad potatis, rödbetor och sovkerärter. Bon appetit! Peter Olofson
Cathrine
2018-09-27Ska grönsakerna stekas och koka med hela tiden?
Redaktionen ICAse
2018-10-02Hej Cathrine! Ursäkta att det var otydligt skrivet. Nu har vi uppdaterat när allt ska i. Lycka till! Hälsningar Michelle
Bertil
2015-03-26En mycket god rätt som jag rekommenderar, lätt att laga, går bra att frysa in