Knutas kålperakar

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Knutas kålperakar

Dessa härligt krämiga kålpiroger passar lika bra som plockmat som till förrätt eller lunch. Med bacon, lök och surkål blir kålperakarna ordentligt mättande. Servera gärna pirogerna med en liten dippsås på sidan om!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Knutas kålperakar

Ingredienser

20 bitar
2 1/2 dl mjölk
100 g smör
25 g jäst
ca 8 dl vetemjöl (8 dl motsvarar ca 500 g)
1/2 tsk salt
1 msk socker

Fyllning

150 g bacon
1 gul lök
smör
ca 800 g okryddad surkål
vitpeppar
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Polska pierogi med färs- och surkålsfyllning
Betyg 4.6 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baconpiroger
Betyg 2.3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Thuringer bratwurst med surkål
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Surkål med äpple och salladslök
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ost- och senapsgratinerad falukorv med surkål
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad