Knäcke för alla

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Knäcke för alla

Med hjälp av detta recept bakar du ett härligt knäcke för alla människor, eftersom detta är ett glutenfritt och laktosfritt recept. Knäckebrödets deg består bland annat av majsmannagryn, malda brödkryddor och glutenfri mjölblandning.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Knäcke för alla

Ingredienser

30 st brödkakor
50 g  jäst
5 dl  vatten
4 msk  olja
4 dl  polenta majsmannagryn
1 msk  malda brödkryddor
1 tsk  hjorthornssalt
1 tsk  salt
11 dl  fin glutenfri mjölblandning med mjölk (11 dl motsvarar ca 660 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rågbröd
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfri fiberfralla
Betyg 2.6 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågkakor
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mjukt tunnbröd
Betyg 4.2 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Havre- och lingonlimpa med morot- och solrosfrö
Betyg 3.4 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hårt tunnbröd
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga