Glutenfri fiberfralla
En smakrik och luftig fiberfralla för alla glutenintoleranta som du ger en fin knaprighet med lite solrosfrön på toppen. Detta glutenfria bröd kan du forma efter smak, till frallor eller avlånga bullar.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003
Ingredienser
9 st
Fralla
1/2 paket färsk jäst (à 25 g)
3 dl mjölk
2 msk olivolja
1 msk fiberhusk
1/2 dl Fibrex
1 tsk malda brödkrydda (finns färdigblandade)
1/2 tsk salt
ca 4 dl fin glutenfri mjölblandning (Semper) eller Finax glutenfri mjölmix
solrosfrö
glutenfritt mjöl till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag använder gf havregryn istället för Fibrex.
Eva
2022-07-26Finns fibrex?
Margith
2021-08-18Fibrex har utgått ur sortiment därför undrar jag vad kan man ersätta detta med istället?
Elin
2021-06-08