Klassisk gubbröra med ansjovis

Gubbröra med ansjovis är en riktig klassiker som görs på bland annat hårdkokta ägg, potatis, dill, gräslök och ansjovisfiléer. Servera den gärna med knäckebröd eller rostat bröd. Röran passar perfekt till midsommarfirandet, påskbuffén eller julbordet.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi965 KJ / 231 kCal
Fett13.8 g
Salt2.7 g
Kolhydrater17.4 g
Protein8.6 g
Kommentarer
35 stBlev jättegott! Använde löksill och Branteviksill.
Fia
Blä :(
Per
Jättegod! jag hoppar över både creme fraiche och kaviar och tar i lite mer majo i stället. Blir perfekt!
Helene
Vad för kaviar? Riktig kaviar eller Kalles ?
Leif
Hej Leif! Det ska vara smörgåskaviar, t ex Kalles eller ICAs egen variant. Hälsningar Elina
ICA-köket
Har även använt mtjessill men man får dela bitarna med framgång annars samma recept
Sven örjan
Gott till förrätt en lördag som denna. Sol o skönt väder. Min man o jag ska njuta.
Carin
Är det orökt kaviar man ska använda?
Magnus
Mycket go toppat med en uns rödlök och lite purjolök
Mauritz
Lättgjord och väldigt god röra .Brukar dock ta matjesill , lite spad och hackad rödlök i röran .Blir superrgott .
Anne
Ska just göra den för att ätas i morgon, blir bäst att göra den dagen före så att smakerna får sätta sig !
Ingrid