Klassisk gubbröra med ansjovis, hårdkokta ägg, kaviar, rödlök, äggula och finhackad gräslök. Bred gubbröran på skivor av pumpernickel och garnera med tunna skivor rödlök.
Ingredienser
4 portioner
6
hårdkokta ägg
5
ansjovisfiléer
2
msk
kaviar
1/2
finhackad rödlök
1
äggula
1
msk
finhackad gräslök
Till servering
1
pkt pumpernickel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
97
2 st
Kommentarer
Lena
2014-04-13
meeen vad det var gott. Riktigt mumsigt och fint blev det när röran lades på brödbiten och garnerades med röd lök
Gunnel
2012-04-13
Danskt rågbröd som alternativ till pumpernickel är också ett bra alternativ.
Kommentarer
Lena
2014-04-13meeen vad det var gott. Riktigt mumsigt och fint blev det när röran lades på brödbiten och garnerades med röd lök
Gunnel
2012-04-13Danskt rågbröd som alternativ till pumpernickel är också ett bra alternativ.