Klassisk coleslaw

Recept på en hemmagjord coleslaw utan några konstigheter – för det finns en anledning att denna röra är en riktig klassiker. Passar perfekt som tillbehör på grillfest eller till burgare. För bästa resultat – snåla inte med majonnäsen!

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 st25 drag på peppar kvarnen, 2 skak la dalia smoked paprika sweet, 2 skak la dalia smoked paprika hot, 2 skak chilli ancho style, 2 skak chilli chipotle, 1 skak cayennepeppar, 1 msk pizzakrydda, 1 skak kardemumman, 2 msk ceylonkanel 1/2 förpackning fryst persilja.
Lars jimmy
Enkel att laga. Kan minska ner något på saltet. Rev ett äpple också och lade i. Blev riktigt gott.
Ulrica
Jag bytte ut creme fraîches mot grekisk yoghurt och hade i lite honung. Riktigt gott.
Patrik
Jättegott. Gjorde en mindre mängd, ca hälften, men behöll "all" dijonsenap. Blev bra drag med god och mycket smak.
Ulla
Det var supergott och enkelt att göra. Fem stjärnor.
Anita
Enligt min mening behövs det mer syra, så jag ökade mängden vinäger.
Zeth
Den blev superbra! (Det gick bra med rödkål också)
Mikael
Underbart krämig, använde Hellmans veganmajonäs och lätt crème fraiche. Vore tacksam om ni skrev om ägg under ”Tänk på” för oss äggallergiker då det är vanligt att det missas. Man kopplar inte att majonäs=ägg. Tack!
Eva
Hej Eva! Vi har redan "för alla" och där står det redan att majonnäs innehåller ägg. Hälsningar Michelle
ICA-köket