Kladdmuffins är ett mumsigt recept på chokladmuffins som påminner om kladdkaka. Du gör muffinsen av bland annat ägg, socker, mjöl och smör. Servera som efterrätt med glass eller sorbet!
Fler smarriga kladdkakerecept hittar du här.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10/10! Använde kokosmjöl istället för vete, drog ned 0,5-1 dl på sockret och hade kokosflingor i botten och på toppen - blev fantastiskt bra. Man kan med fördel ha i lite espressopulver för ännu djupare chokladsmak också. De blev fluffiga och mjuka i kanterna men sega/krämiga i mitten. Kommer absolut göra igen!
Agnes
2023-05-07Super gott 10/10
Kajsa johanna
2023-03-29Alldeles för mycket socker! 1,5-2 dl räcker. Vid angiven tid och värme i receptet blir det tyvärr inte kladdmuffins så jag sänkte och gräddade de på 175 grader i 9-10 minuter. Då blev det kladdmuffins och inte torra och kompakta puckar.
Petra
2023-02-26