Imponera på gästerna med dessa kladdiga chokladmuffins – alltså kladdkakesmet som du bakar i muffinsformar. Bryt av den söta chokladsmaken med en limesyrlig frosting baserad på krämig färskost och grädde. Spritsa på limefluffet för snyggast finish!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2016
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett, färskost och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter för matfett, färskost och vispningsbar grädde.
Kommentarer
Sofia
11/24/2020Kladdmuffinsarna blev goda men limefrostingen blev inte alls god, smakade otroligt beskt, blev så beskriven för bjöd hela familjen på detta för jag fyllde år 😩
Niloofar
11/19/2020Receptet räckte bara till 10 cup cakes.
Charlotte
8/28/2020Verkligen supergod ”frosting” men fick inte så fast. Lite för lös för att spritsa, vad kan jag ha gjort för fel?
Redaktionen ICAse
8/28/2020Hej Charlotte! Hmm... svårt att veta men kan det vara så att du inte vispade tillräckligt länge? Hoppas att du vill testa receptet igen! Hälsningar Elina