Kladdkakecookies

Älskar du också kladdkaka? Är du ute efter världens godaste chokladkakor? Då måste du prova dessa ljuvliga mjuka och enkla kladdkakecookies med en seg och kladdig mitt. Toppa kladdkakekakorna med flingsalt, det blir gott tillsammans med den mörka chokladen.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2022

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
19 stSå goda!! Hade ungefär en matsked smet i en aluminiumform, blev cirka 22st. Varmluft 150grader i 9minuter. Lite seg i kanten och lagom kladdiga i mitten😍
Celina
27 minimuffinformar i 12 min. Perfekta små gulliga kladdkakor.
Mona
Roliga och lyckade små mini-kladdkakor! Tänk inte småkaka, utan tänk liten kladdkaka. Använd smörgåspapper eller liknande mellan om du ska ha dem i en burk, för de fastnar i varandra!
Mia-carin
Vi gjorde dessa i 25 st små muffinsformar. Gräddade i 12 minuter. De blev inte alls klara, fortfarande helt genomkladdiga, som smet.
Josefin
Mycket goda med härlig chokladsmak Använde små muffinsformar
Birgitta
Älskar dessa
Anne
Magiskt goda och perfekta att ha i frysen för att ta fram vid oväntat besök!
Amanda
Gott absolut, men skulle inte kalla detta för cookies. De saknar det där knapersega som klassiska cookies har. Dessa är mer mjuka rätt igenom. Kladdkaka i portionsförpackning skulle passa bättre. Personligen föredrar jag kladdkaka i storformat då för en kladdigare mitt och segare kant.
Emelie
Sonen älskade dom ☺️
Ulrica
Jättegoda!! Mina barns nya favorit cookies.
Sunshine