Innan det blir Cake pops behöver du först göra en sockerkaka. Den här lekfulla efterrätten kräver lite tålamod men kommer garanterat uppskattas av alla åldrar. Extra roligt om du använder både mörk och ljus choklad och olika sorters strössel.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2011
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Suzann
2022-09-25Ett recept jag återkommer till då och då. Enkelt och väldigt festligt! Viktigt är dock att inte låta de stelna med chokladen nedåt, då får man inte loss dem... Jag har använt mig av frigolitbitar och ställt ned träpinnarna i och då kan varje cacepops få stelna i lugn och ro utan att de fastnar.
Helena
2022-09-24För att kontra till Jannica's recension på dessa Cake Pops, så måste jag säga att dessa var riktigt enkla och roliga att göra! Följde receptet exakt och fick 29 bollar som blev väldigt fina allihop. Dessa kommer jag att göra flera gånger!
Jannica
2022-04-25Jag kan säga såhär att ingenting med dessa cakepops är roligt. Det är heller inte lite pyssligt utan extremt jävligt. Vi försökte oss på denna efterrätt och det höll på att sluta i skilsmässa. Resultatet blev något som skulle kunna jämföras med det som katta gör på lådan. Det var tänkt som fika till yngsta dotterns dop men hon hade förmodligen aldrig förlåtit oss om vi gjort det. Smaken var god men ingen skulle nånsin komma på tanken att stoppa dessa i munnen. Vi lät cakepopsen stelna på en tallrik i kylen sen fick vi använda en vinkelslip för att få loss dom. Cakepopsen skulle snarare kunna användas som ett mordverktyg än fika.