Kladdkaka med maräng

Kladdkaka och maräng, allt i samma kaka det måste vi ändå säga är två härliga saker som förenas i samma kaka. Att både kakan och marängen dessutom smakar choklad gör att denna kladdkaka med marängtopping kan bli en absolut kladdkakefavorit för fikat.

Gör så här
00:12:00
00:23:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi1433 KJ / 343 kCal
Fett12 g
Salt0.5 g
Kolhydrater52 g
Protein5 g
Kommentarer
22 stDen blev superbra när jag gjorde enligt receptet, en ny favorit!
Kristin
God, men blev inte superbra maräng. Troligtvis pga fel ugnsvärme eller något. Det står ju inte om det ska vara varmluft eller ej…
Moa
Hej! Tid och temperatur om man har varmluftsugn?
Carolina
Marängen blev inte bra, den försvann.
Kerstin
Bästa och godaste kladdkakan ever!
Marianne
Det var enkelt och bra men jag tycker själva kakan blev i ljusaste laget för mig. Hade gärna haft mer kakao i. Men vi får se hur den smakar.
Lisa
Gjorde dock fel med marängen … vispade allt på en gång.. läste inte i förväg 🙈Men vi får hoppas att den smakar lika gott ändå 😊
Cicilia
Bra och enkelt recept. Gott :D
Pia
Mycket god! Går den att frysa?
Maria
Hej Maria! Vi rekommenderar att servera kladdkakan inom ett par dagar från att du har bakat den. Förvara ev rester i kylen. Om du frysen den så kan marängen bli fuktig och geggig. Hälsningar Elina
ICA-köket
Enkelt och snabbt att göra och blev supergod . Smälte även choklad och ringla över när kakan var klar.
Nina